Pricerin avulla luot parempaa ostoskokemusta.

 


Vilkkuva LED, - SmartFLASH ominaisuutta voidaan käyttää tuotekampanjoiden ja tarjousten herättäjänä tai tuotteen paikannuksessa.

Pricer on keskeisessä osassa hinnannäytön automatisoinnissa ja se auttaa ratkaisemaan yhden kaikista aikaa vievimmän ja tehottomimman työvaiheen kaupankäynnissä.

Pricer hinnannäyttö toimii yhdessä kassajärjestelmän kanssa, voit olla varma että hyllyssä on aina sama hinta kuin kassalla. Tarjousten päivitys onnistuu hetkessä, jolloin säästät työntekijöiden aikaa muuhun toimintaan sekä asiakaspalveluun. Järjestelmä toimii langattomalla infrapunatekniikalla, tämä takaa nopean kaksisuuntaisen yhteyden näyttöihin. IR-tekniikan paras etu on näyttöjen äärimmäisen pieni virrankulutus ja häiriötön toiminta. 

Pricer järjestelmän eri toimintoja pystytään myös ohjaamaan myymälästä langattoman käsipäätteen avulla. Kuten hintalapun ja tuotteen linkitys tai poisto, tekstin lisäys hintalapulle.

Pricer järjestelmä antaa kauppiaalle mahdollisuuden toteuttaa hinnoittelustrategiaansa aktiivisesti.

 • Automatisoi täysin yhden haastavimmista kaupan osa-alueista
 • Keskittää hinnoittelun
 • Vastaa tämän päivän asiakaskokemuksen kehittämisen vaatimuksiin
 • Maksimoi katteet, mahdollistamalla välittömän reagoinnin hintoihin
 • Mahdollistaa dynaamisen ja aktiivisen hinnoittelun
 • Rakentaa asiakastyytyväisyyttä ja luottamusta
 • Modernisoi myymälän ja parantaa imagoa

Hintojen automatisointi tuo kilpailullista etumatkaa ja laskee kuluja silloin kun asiakkaiden luottamusta ja tyytyväisyyttä rakennetaan.

Jokaisella kerralla kun Pricer saa päivitettyä hintatietoa, järjestelmä käsittelee tiedot ja päivittää ne digitaalisille hintalapuille tuotekohtaisesti, mutta vain jos jokin tiedoista on muuttunut. Mikäli tiedot pysyvät samana, päivitystä ei lähetetä hintanäytöille turhaan, tällä yhdessä IR-tekniikan kanssa on saatu digihintalappujen energiankulutus pysymään markkinoiden alhaisimpana josta syystä Pricer antaa 7 vuoden takuun digihintalappujen paristonkestolle. Tyypillisessä myymälässä hintalapun paristonkesto on 7-9 vuotta.


Kauppiaan kommentteja Pricer-järjestelmän käyttöönoton jälkeen:

"Olemme digitalisoineet tai ulkoistaneet kaiken toiminnan mikä ei ole ydintoimintaamme. Näin henkilökunta voi käyttää aikansa asiakaspalveluun”

”Ei ole mitään mieltä, että henkilökunta tulostaa hintatarrat ja näpertää kahden viikon välein uusia hintalappuja muoviliuskojen väliin. Sillä ajalla tehtävä asiakaspalvelu ja kaikki siihen liittyvä on paljon arvokkaampaa”
Yksi alusta - 5 tärkeää ominaisuuttaLisäominaisuuksilla saat käyttöösi älykaupassa tarvittavia apuvälineitä.

 • Henkilön paikantaminen ja opastaminen myymälässä älypuhelimen avulla.
 • Asiakas tekee verkossa ostoslistan, kauppaan tullessa hän käynnistää sovelluksen ja myymäläpohjakartta opastaa hänet oikealle hyllylle, myös hintanäytössä oleva Smart Flash LED alkaa vilkkua.
 • Click & Collect toiminto auttaa henkilökuntaa keräämään tuotteet nopeasti.
 • Kauppasovelluksella pystyt seuraamaan ostoskäyttäymistä ja asettelemaan kamppanja tuotteet parhaille paikoille myymälässä.
 • Vilkkuvan Smart Flash LED -valon ansiosta herätät asiakkaan huomion tarjous tuotteeseen.
 • Voit liittää samaan järjestelmään myös mainosnäyttöjä ja hinnat niihinkin päivittyvät automaattisesti mikäli tuotteen hinta muuttuu.