IKH ottaa käyttöön Pricer hinnannäyttöjärjestelmän kahdessa suurmyymälässä.

IKH avaa kesän kynnyksellä Poriin IKH-suurmyymälän osoitteeseen Murskatie 9

Uuteen myymälään tulee Pricer hinnannäyttöjärjestelmä joka yhdessä Pricerin paikannus ominaisuuden avulla opastaa asiakkaita löytämään tuotteet hyllystä helposti. ESL-hintalaput tulevat kattamaan koko 2500m2 myymälän sisältäen yli 12.000 ESL-digihintalappua.

Rinnakkain Porin myymälän kanssa otetaan myös käyttöön Pricer hinnannäyttöjärjestelmä Kauhajoen myymälässä, joka niinikään kattaa koko 2400m2 myymälän ja yli 12.000 ESL-digihintalappua.

Järjestelmät otetaan käyttöön lähiviikkojen aikana ja Porin uusi myymälä avaa ovensa Kesäkuun alussa.

IKH-suurmyymälän tuotevalikoimaan kuuluu mm. työkalut, tekniset koneet ja laitteet, traktorien ja työkoneiden varaosat sekä tarvikkeet, suojaimet, työvaatteet, kiinnikkeet, kemikaalit, akut, hydrauliikka, maatalousrenkaat ja perävaunut tarvikkeineen.

IKH-ketjun tukevana kivijalkana toimii pian 50-vuotias kotimainen maahantuontiyritys Isojoen Konehalli Oy, jolla on laaja kokemus teknisen kaupan alalta. Yritys tuo maahan yli 50 000 nimikkeen tuotevalikoimaa 30:sta eri maasta käsittäen mm. työkalut, tekniset koneet ja laitteet, traktorien ja työkoneiden varaosat ja tarvikkeet, suojaimet, työvaatteet, kiinnikkeet, kemikaalit, akut, maatalousrenkaat ja perävaunut tarvikkeineen. Toimisto ja logistiikkakeskus sijaitsevat Kauhajoella, Etelä-Pohjanmaalla