Välittömästi ohjattava Smart Flash LED - Pricer hintanäyttöihin

flashflashjpg

Pricer pystyy nyt ainoana markkinoilla välittömästi ohjattavaan LED valon ohjaukseen ESL-hintalapuissa. LED-valon ohjauksen vasteaika on vain n.1 sekunti!

Sekunnin vasteaika on olennaisen tärkeää voidakseen käyttää LED valoa hyllyn täyttämisessä tai verkkokaupan tilausten keräämisessä.
Uusi välitön LED ohjaus on muuttaa merkittävällä tavalla ESL-digihintalappujen hyödyntämistä vähittäiskaupoissa. Se on keskeinen ominaisuus optioimaan myymälän päivittäisiä prosesseja, kuten hyllyjen täydennystä.

Jo vuonna 2014 Pricer esitteli ESL: ssä innovatiivisen SmartFlash LED valon, joka voi vilkkua ja toimia huomionherättäjänä. SmartFlash mullisti ESL-markkinat, muuttamalla ESL:n pelkästä hintalapusta myös myynninedistämis käyttöön soveltuvaksi työkaluksi.

Uusimman ohjelmiston ja tuotekehityksen ansiosta meillä on ilo julkaista uusi parannettu ominaisuus, joka vie SmartFlashimme uudelle tasolle. Esittelemme Instant Flash -toiminnon, jolla on lähes reaaliaikainen vasteaika vaikuttamatta digihintalapun pariston käyttöikään.

OTA YHTEYTTÄ SELVITTÄÄKSESI KUINKA MYYMÄLÄSI VOI HYÖTYÄ OMINAISUUDESTA JA SÄÄSTÄÄ AIKAA.