Myymälän hinnannäytön digitalisointi ei ole koskaan aiemmin ollut näin helppoa.

 


Vilkkuvaa LED:iä eli SmartFLASH:iä voidaan käyttää  hyllytyksessä, tuotekampanjoiden ja tarjousten herättäjänä tai tuotteen paikannuksessa.

Pricer ESL järjestelmä on keskeisessä osassa hinnannäytön automatisoinnissa, se auttaa ratkaisemaan yhden kaikista aikaa vievimmän ja tehottomimman työvaiheen kaupankäynnissä.

Pricer hinnannäyttö toimii yhdessä taustajärjestelmän kanssa ja voit olla varma, että hyllyssä on aina sama hinta kuin kassalla. Tarjousten päivitys hyllynreunaan onnistuu hetkessä, jolloin säästät työntekijöiden aikaa muuhun toimintaan kuten asiakaspalveluun. Järjestelmä toimii langattomalla optisella tiedonsiirto tekniikalla, tämä takaa nopean kaksisuuntaisen yhteyden ESL-hintanäyttöihin. Optisen tekniikan paras etu on näyttöjen äärimmäisen pieni virrankulutus ja häiriötön toiminta. Lue tekniikasta lisää tästä:

Pricer järjestelmän eri toimintoja pystytään ohjaamaan myymälästä langattoman käsipäätteen avulla. Sillä tapahtuu ESL-hintalapun ja tuotteen linkitys tai poisto ja esimerkiksi tarkentavan tekstin lisäys digitaaliselle hintalapulle, poistotuotteiden merkkaus, tilapäisesti loppunut ilmoitus.

Jokaisella kerralla kun Pricer saa kaupan taustajärjestelmästä dataa, järjestelmä käsittelee tiedot ja päivittää ne digitaalisille hintalapuille vain jos jokin tiedoista on muuttunut. Optisella tekniikalla on saavutettu lyömätön energiatehokkuus,  josta syystä Pricer antaa 7 vuoden takuun ESL-hintalappujen paristonkestolle. Tavanomaisessa myymälässä paristonkesto onkin 7-10 vuotta.

Pricer järjestelmä antaa kauppiaalle mahdollisuuden toteuttaa hinnoittelustrategiaansa aktiivisesti.

  • Paperisten hintalappujen manuaalinen vaihtaminen ja tuotteiden hyllyttäminen vie rutkasti aikaa henkilökunnalta.
  • Elektroniset ESL-hintalaput voivat näyttää tuotteen varastosaldon, joka ohjaa myymälän henkilökuntaa ja antaa tarvittaessa tietoa tuotteen saatavuudesta kuluttajille.
  • Mahdollistaa dynaamisen ja aktiivisen hinnoittelun, jos kilpaileva myymälä menee tuntia aikaisemmin kiinni, Pricer järjestelmä mahdollistaa hintojen vaihtamisen nopeasti ja helposti.
  • Modernisoi myymälän ja parantaa imagoa. 

Hintojen automatisointi tuo kilpailullista etumatkaa ja laskee kuluja.


Kauppiaan kommentteja Pricer-järjestelmän käyttöönoton jälkeen:

"Olemme digitalisoineet tai ulkoistaneet kaiken toiminnan mikä ei ole ydintoimintaamme. Näin henkilökunta voi käyttää aikansa asiakaspalveluun”

”Ei ole mitään mieltä, että henkilökunta tulostaa hintatarrat ja näpertää kahden viikon välein uusia hintalappuja muoviliuskojen väliin. Sillä ajalla tehtävä asiakaspalvelu ja kaikki siihen liittyvä on paljon arvokkaampaa” -Ilkka Lievonen, Raahen 1. Kauppaporvarin Apteekki.
Yksi alusta - 5 tärkeää ominaisuuttaLisäominaisuuksilla saat käyttöösi älykaupassa tarvittavia apuvälineitä.

  • Henkilön paikantaminen ja opastaminen myymälässä älypuhelimen avulla.
  • Asiakas tekee verkossa ostoslistan, kauppaan tullessa hän käynnistää sovelluksen ja myymäläpohjakartta opastaa hänet oikealle hyllylle, myös hintanäytössä oleva SmartFlash LED alkaa vilkkua. (vaatii oman sovelluksen)
  • Click & Collect toiminto auttaa henkilökuntaa keräämään tuotteet nopeasti keräilylistan mukaan.
  • Kauppasovelluksella pystyt seuraamaan ostoskäyttäymistä ja asettelemaan kamppanja tuotteet parhaille paikoille myymälässä.
  • Vilkkuvan Smart Flash LED -valon ansiosta herätät asiakkaan huomion tarjoustuotteeseen.
  • Voit liittää samaan järjestelmään myös mainosnäyttöjä, joihin hinnat päivittyvät automaattisesti mikäli tuotteen hinta muuttuu.